Gönderen Konu: Mavera Ne yapmalıyım  (Okunma sayısı 2286 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mzimba

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 15
Mavera Ne yapmalıyım
« : Ocak 13, 2018, 06:12:44 ÖS »
Mavera Merhaba,

Test sonuçlarıma göre durumumun ne olduğu ve ne yapmam gerektiği konusunda yardımçı olur isen sevinirim.

1- işe giriş için rapor almam gerekliyidi  (18.10.2017) ANTİ HİV + fakat düşük dediler. Hemogramda glukoz 120  (H) çıktı ve EO# 0 (L) çıktı. (devlet hastanesi)
2- bundan 3 gün sonra (21.10.2017) anti hiv 0,272 negatif çıktı. (sistem lab.) glukoz 105
3- 20.10.2017 western blot için kan verdim 15 gün sonraki sonuç söylenmedi. 20.11.2017 tarihinde tekrar kan vermemi söylediler. (DEVLET HASTANESİ)
4-07.11.2017  western blot sonuç hiv-1 ab doğrulama NEGATİF ( Düzen Lab.)
5- 11.12.2017 western blot sonuç NEGATİF
6- 12.12.2017 Glukoz 110 (H) 74 - 106 / HbA1C 5,5 (4-6%) / mMol HbA1C 36 (20-42) / Tahmini ortalama glukoz 112 ( devlet hastanesi)
7- Kurul Raporu verdi.
8- İşyerinin  Kendi Yaptırdığı sonuçlar 27.12.2017  Hemogram PDW 10,2 L  (11-18) / %LYM 47,3 H (15-45) / %NEU 44,4 L (45-75) (ÖZEL HASTANE )
idrar mikrobiyoloji temiz.
9- 05.01.2018 kasıklarımda mantar çıktı ve ağzımda uçuk oldu kasıklarımdaki mantar ilaç kullanmama rağmen devam ediyor...


Hangi doktora gitmeliyim ve ne yapmalıyım.

saygılar






Hiv ve Aids

Mavera Ne yapmalıyım
« : Ocak 13, 2018, 06:12:44 ÖS »

Mavera

  • Global Moderator
  • Katılımcı Üye
  • *****
  • İleti: 6314
Ynt: Mavera Ne yapmalıyım
« Yanıtla #1 : Ocak 14, 2018, 09:39:53 ÖÖ »
Şeker yüksekliği için dahiliye
Kasık mantarı için cildiye
Hiv pozitiflik tekrar olursa enfeksiyon uzmanına gitmelisin.

En son ilişkinden çok kısa zaman geçtiyse western blot negatif veriyor olabilir. Ancak böyle bir şey yoksa muhtemelen yalancı pozitiftir. Gene de enfeksiyon uzmanına danışabilirsin belki rna bakmak isteyebilir. Normalde tanıda kullanılmaz ama istisna durumlarda bakılabilir.
UYARI: Hiç bir laboratuarla maddi manevi iş birliğim yoktur. Aksini iddia edenler kanıtlamakla yükümlüdür! Burada paylaştığım bilgiler güvenilir internet sitelerinden/güncel rehberlerden ve kendi doktorumdan edindiklerimdir. Tatmin olmayan kişiler enfeksiyon uzmanı dra danışmakta özgürdür.

mehmet0909

  • Ziyaretçi
Ynt: Mavera Ne yapmalıyım
« Yanıtla #2 : Ocak 14, 2018, 12:42:21 ÖS »
BUrada hiv ile ilgili anormal bir şey yok ki? KAç özel test olunmus? Bir sorun yok ki burada.

Hiv ve Aids

Ynt: Mavera Ne yapmalıyım
« Yanıtla #2 : Ocak 14, 2018, 12:42:21 ÖS »

mzimba

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 15
Ynt: Mavera Ne yapmalıyım
« Yanıtla #3 : Ocak 14, 2018, 07:09:13 ÖS »
mehmet0909 bey, bende hiv ile bir takıntım yok ama başka bir sıkıntı mı var ondan endişeliyim. mavera ya ve size  teşekkür ederim.

 

Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
34 Yanıt
4588 Gösterim
Son İleti Ocak 02, 2020, 07:36:45 ÖS
Gönderen: Angelowic
18 Yanıt
4141 Gösterim
Son İleti Ocak 07, 2019, 01:31:50 ÖÖ
Gönderen: noway
7 Yanıt
3092 Gösterim
Son İleti Şubat 25, 2019, 08:37:34 ÖÖ
Gönderen: Mavera
2 Yanıt
1561 Gösterim
Son İleti Eylül 19, 2019, 03:38:02 ÖS
Gönderen: Alp32
3 Yanıt
1024 Gösterim
Son İleti Kasım 13, 2019, 07:11:28 ÖS
Gönderen: dnzylmz24