Gönderen Konu: HİV POZİTİF İKİNCİ TAHLİLLERİM BİR ÖRNEKTE ANKARAYA GİTTİ  (Okunma sayısı 2521 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mupanda72

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 13
Arkadaşlar merhaba benim hikayemi biliyorsunuz gecenlerde kızılaya kan verdiğimde hiv pozitif olduğumu öğrenmiştim ve kısa aaştırmalardan sonra sizlerle tanıştım sizlere anlattım ilk bana manevi desteği olan tüm arkadaşlarıma şükran borçluyum çok teşekkür ederim. gecen hafta ilk olarak enfeksiyon dr ile görüştüm tahlilller istendi alındı ve beni aradılar hastaneden tekrar gittim sonuıcumun pozitif olduğunu söylediler bu sefer 7-8 tüp daha kan aldılar bir tanesini ankarta western blota göndereceklerini 20 gün içinde sonuçlar gelince tekrar aranacğımı söyllediler doktorum çok iyi bana her şeyi anlattı çok olumlu yaklaştı tüm korkularımı bastırmaya odaklandı merak etme artık biz yanınızdayız dedi ankaradan sonuç gelince tekrar görüşüp ilaç kararını verecekmiş ben böyle mekemmel bir doktorla ilk defa tanıştım Allah razı olsun ondan çok ilgilendi benimle. bugun enabızdan tahliillerimi gördüm ve sizinle paylaşıyorum tüm yazanları ama tabikşi hivle ilgili olan kısmı görünmüyuor sadece dr ile konuşucam sanırım buna göre vücudum ne durumda hastalığım ne durumda çok merak ediyorum bilgisi olan varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim çünkü hiç anlamam böyle şeylerden ilk defa başıma geliyor böyle tahliller. İyiki sizlerle tanıştım bana en yakınım oldunuz sitede ne kadar yazılar varsa hepsini okuyorum bundan soınra aranızdayım sizler gibi bana yardımcı olan kimse olmadı etrafımda olamazda şu ana kadar sadece sizklerle paylaşıuyorum herşeyimi bana manevi destekçi olan herkesede şükran borçluyum çok teşekkür ederim yorumnlarınızı rica ediyorum.

reponema pallidum hemaglütinasyon (TPHA)   Negatif            
İmmün yetmezlik paneli               
Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri)   63,70 Pozitif   IU/mL   0 - 4,99   
Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri)   16,80 Pozitif   IU/mL   0 - 1,59   
Anti CMV IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)   > 250.0 Pozitif   AU/mL   0 - 5,99   
HBeAg (Kemoluminesans veya benzeri)   0,290 Negatif   S/CO   0 - 0,99   
25-Hidroksi Vitamin D   20,3   ng/mL      
Anti Hbc IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)   0,13 Negatif   S/CO   0 - 0,99   
Anti HAV IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)   9,87 Pozitif   S/CO   0 - 0,99   
Anti HBe (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)   1,94 Negatif   S/CO   > 1   
VDRL-RPR   0,05 Negatif      0 - 1   
Anti HCV (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)   0,14 Negatif   S/CO   0 - 0,99   
Anti HBs (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)   0,00 Negatif   mIU/mL   0 - 9,99   
HBsAg (Kemoluminesans veya benzeri)   0,18 Negatif   S/CO   0 - 0,99   
Folat   6   ng/mL   3 - 20   
Vitamin B12   273   pg/mL   187 - 883   
Ferritin   31,87   ng/mL   22 - 275   
TSH   1,5876   uIU/mL   0,35 - 4,94   
Serbest T3   3,14   pg/mL   1,71 - 3,71   
Serbest T4   1,18   ng/dL   0,7 - 1,48   
Tam Kan (Hemogram)               
LDL kolesterol   114   mg/dL   < 130   
HDL kolesterol   155   mg/dL      
Kan üre azotu (BUN)   30   mg/dL   19 - 44   
HDL kolesterol   25   mg/dL   35 - 65   
Kolesterol   180   mg/dL   < 200   
Aspartat transaminaz (AST)   21   IU/L   < 37
Alanin aminotransferaz (ALT)   31   IU/L   < 42   
Laktik Dehidrogenaz (LDH)   220   IU/L   125 - 220   
Kreatinin   1,3   mg/dL   0,72 - 1,25   
Trigliserid   203   mg/dL   < 150   
Glukoz   80   mg/dL   70 - 105   
Albümin   4,5   g/dL   3,5 - 5,2
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2018, 11:56:58 ÖS Gönderen: mupanda72 »

Hiv ve Aids


Mavera

  • Global Moderator
  • Katılımcı Üye
  • *****
  • İleti: 6314
Ynt: HİV POZİTİF İKİNCİ TAHLİLLERİM BİR ÖRNEKTE ANKARAYA GİTTİ
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2018, 08:41:29 ÖÖ »
Merhaba. Bu sonuçlar genel olarak iyi, ancak trigliserit biraz yüksek yağlı/kızartmalı/hamur işi yememelisin. Kreatin de biraz yüksek gelmiş böbrekle ilgili bir değer bu, daha çok su içmeye çalış, başka ilaçlar ağrı kesiciler kullanma.

Hiv durumun nasıl daha iyi gösteren değerler cd4 ve rna değerleridir onlar da çıkınca paylaşabilirsin. Aklına takılan her şeyi de sorabilirsin.
UYARI: Hiç bir laboratuarla maddi manevi iş birliğim yoktur. Aksini iddia edenler kanıtlamakla yükümlüdür! Burada paylaştığım bilgiler güvenilir internet sitelerinden/güncel rehberlerden ve kendi doktorumdan edindiklerimdir. Tatmin olmayan kişiler enfeksiyon uzmanı dra danışmakta özgürdür.

mupanda72

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 13
Ynt: HİV POZİTİF İKİNCİ TAHLİLLERİM BİR ÖRNEKTE ANKARAYA GİTTİ
« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2018, 11:18:36 ÖÖ »
Çok teşekkür ederim mavera bu yolda ilk sizlerle tanıştım iyiki sizin gibi bizlere destek olan bilirkişi arkadaşlar var benim ilk öğrendiğimde hayatım bitti dedim ve belkide negatif düşüncelerle şu anda hayatta olmayabilirdim o derece düşüncelerim sıfırdı sizler onlarca kişinin hayata tutunmasına yardımcı oluyorsunuz buradaki desteklerinizle kişileri hayata bağlıyorsunuz inanın çok buyuk bir sevapta işliyorsunuz ben 1 hafta intihar etmeyi bile düşündüm hayatım bitti bundan sonra yaşamama gerek yok toplumada ve aileme etrafıma karşı bu utanç durumla yaşamam dedim ve beni sizin buradaki destekleriniz sohbetleriniz beni tekrar yaşantıma şans vermemi sağladı şükran borçluyum. Çok teşekkürler doğru bilinçlendirmeler ve birlik destekleriniz için Allah hepinizden razı olsun.

Hiv ve Aids

Ynt: HİV POZİTİF İKİNCİ TAHLİLLERİM BİR ÖRNEKTE ANKARAYA GİTTİ
« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2018, 11:18:36 ÖÖ »

hk

  • Global Moderator
  • Katılımcı Üye
  • *****
  • İleti: 862
Ynt: HİV POZİTİF İKİNCİ TAHLİLLERİM BİR ÖRNEKTE ANKARAYA GİTTİ
« Yanıtla #3 : Mayıs 31, 2018, 12:14:31 ÖS »
Merak etme , Ilac  tedavine de  baslarsan insallah daha da  iyi  olacaksin ..

 

Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
8 Yanıt
2539 Gösterim
Son İleti Temmuz 06, 2018, 07:14:59 ÖÖ
Gönderen: Mavera
10 Yanıt
4442 Gösterim
Son İleti Mart 07, 2019, 05:37:08 ÖS
Gönderen: Angelowic
20 Yanıt
4075 Gösterim
Son İleti Mayıs 31, 2019, 01:42:53 ÖS
Gönderen: Mervinn
10 Yanıt
2318 Gösterim
Son İleti Ağustos 24, 2019, 07:48:21 ÖS
Gönderen: pzHIV
1 Yanıt
663 Gösterim
Son İleti Eylül 14, 2020, 09:58:54 ÖÖ
Gönderen: Mavera