Gönderen Konu: alt ast değerlerinin yükselmesi  (Okunma sayısı 1895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yenihayat1

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 54
alt ast değerlerinin yükselmesi
« : Kasım 21, 2018, 03:24:45 ÖS »
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır triumeq kullanmaktayım.. bugünkü randevuda yapılan testlerde AST ve ALT değerlerim biraz yükselmiş 1 ay önce ilaca başlamadan önce normal değerlerdeydi. acaba yükselmesinin nedeni trimeuq ten olabilirmi. ve 1 ay önce bağışıklık için hepatit a ve b aşıları olmuştum aşılarla alakalı olabilirmi? AST referans aralıgı  50 değer 50 U/L .. ALT referan aralıği 0-50 çıkan değer 82 U/L

Hiv ve Aids

alt ast değerlerinin yükselmesi
« : Kasım 21, 2018, 03:24:45 ÖS »

Yakamoz

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 15
Ynt: alt ast değerlerinin yükselmesi
« Yanıtla #1 : Kasım 21, 2018, 05:58:32 ÖS »
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır triumeq kullanmaktayım.. bugünkü randevuda yapılan testlerde AST ve ALT değerlerim biraz yükselmiş 1 ay önce ilaca başlamadan önce normal değerlerdeydi. acaba yükselmesinin nedeni trimeuq ten olabilirmi. ve 1 ay önce bağışıklık için hepatit a ve b aşıları olmuştum aşılarla alakalı olabilirmi? AST referans aralıgı  50 değer 50 U/L .. ALT referan aralıği 0-50 çıkan değer 82 U/L

Merhaba yeni hayat Karaciğer enzimleri anlık yükselip düşer. Bu senin beslenmen, uyku düzenin ne kadar su içtiğin veya egzersiz yapmanla orantılı bir durumdur. Tabi vücuda giren kimyasal herşey enzimleri etkiler çok kafana takma bu durumu. İlacını içtikten 3 saat sonra veya içmeden 6 saat önce Milk Thistle (Deve Dikeni) kullanabilirsin. Triumeq ile bir etkileşimi yok zaten çok iyi gelecektir ve düşecektir hemen:). Deve Dikenine gelecek olursak aktardan öğütülmüş katkısız toz halinde satılanları var bir tatlı kaşığı bol su ile al bir hafta düzenli yap ve alt ast ggt ye baktır hak vereceksin. ;)

yenihayat1

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 54
Ynt: alt ast değerlerinin yükselmesi
« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2018, 07:06:50 ÖS »
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır triumeq kullanmaktayım.. bugünkü randevuda yapılan testlerde AST ve ALT değerlerim biraz yükselmiş 1 ay önce ilaca başlamadan önce normal değerlerdeydi. acaba yükselmesinin nedeni trimeuq ten olabilirmi. ve 1 ay önce bağışıklık için hepatit a ve b aşıları olmuştum aşılarla alakalı olabilirmi? AST referans aralıgı  50 değer 50 U/L .. ALT referan aralıği 0-50 çıkan değer 82 U/L

Merhaba yeni hayat Karaciğer enzimleri anlık yükselip düşer. Bu senin beslenmen, uyku düzenin ne kadar su içtiğin veya egzersiz yapmanla orantılı bir durumdur. Tabi vücuda giren kimyasal herşey enzimleri etkiler çok kafana takma bu durumu. İlacını içtikten 3 saat sonra veya içmeden 6 saat önce Milk Thistle (Deve Dikeni) kullanabilirsin. Triumeq ile bir etkileşimi yok zaten çok iyi gelecektir ve düşecektir hemen:). Deve Dikenine gelecek olursak aktardan öğütülmüş katkısız toz halinde satılanları var bir tatlı kaşığı bol su ile al bir hafta düzenli yap ve alt ast ggt ye baktır hak vereceksin. ;)
  çok teşekkür ederim yorum ve önerin için. bir an için ufak bir panik yaptım 1 ay önce normal olan değerler ilaç kullandıktan sonra yükselince endişelendim. trimueq ten gayet memnunum çünkü yan etki sıfır degişmesini istemem ilacın:)

Hiv ve Aids

Ynt: alt ast değerlerinin yükselmesi
« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2018, 07:06:50 ÖS »

OnlyRedLeftFromRainbow

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 434
  • Korkuyorsan, gökyüzüne bak...
Ynt: alt ast değerlerinin yükselmesi
« Yanıtla #3 : Kasım 21, 2018, 11:19:38 ÖS »
@yenihayat1 merhabalar . Benim de bir ara yükselmişti. Forumda ararsan bulabilirsin, başlık açmışlığımda var . Sonra düştü geri 15-16 civarı hep . Sorun olmaz muhtemelen . Ara ara tekrar baktır . Ben öyle yapmıştım .
Do not live to just breath. Do anything you want while you have chance.

yenihayat1

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 54
Ynt: alt ast değerlerinin yükselmesi
« Yanıtla #4 : Kasım 22, 2018, 03:15:01 ÖS »
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır triumeq kullanmaktayım.. bugünkü randevuda yapılan testlerde AST ve ALT değerlerim biraz yükselmiş 1 ay önce ilaca başlamadan önce normal değerlerdeydi. acaba yükselmesinin nedeni trimeuq ten olabilirmi. ve 1 ay önce bağışıklık için hepatit a ve b aşıları olmuştum aşılarla alakalı olabilirmi? AST referans aralıgı  50 değer 50 U/L .. ALT referan aralıği 0-50 çıkan değer 82 U/L
[/q
@yenihayat1 merhabalar . Benim de bir ara yükselmişti. Forumda ararsan bulabilirsin, başlık açmışlığımda var . Sonra düştü geri 15-16 civarı hep . Sorun olmaz muhtemelen . Ara ara tekrar baktır . Ben öyle yapmıştım .
teşekkür ederim endişem azaldı sayenizde. 3 aylık ilaç yazdırdım dün. ama daha erken bir tarihte randevu alıp doktorumlada görüşücem

 

Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
10 Yanıt
3959 Gösterim
Son İleti Kasım 25, 2016, 07:01:31 ÖÖ
Gönderen: Matland
9 Yanıt
2268 Gösterim
Son İleti Mayıs 10, 2018, 07:30:48 ÖÖ
Gönderen: Grkmynr
11 Yanıt
3185 Gösterim
Son İleti Mart 21, 2018, 03:15:14 ÖÖ
Gönderen: googling
22 Yanıt
5693 Gösterim
Son İleti Ekim 13, 2020, 11:08:44 ÖÖ
Gönderen: b612
31 Yanıt
6776 Gösterim
Son İleti Ekim 06, 2018, 11:24:09 ÖÖ
Gönderen: OnlyRedLeftFromRainbow