0 beğenilme 0 beğenilmeme
258 kez görüntülendi
HIV-AIDS Haberleri kategorisinde tarafından
siğil tedavisinde ön kısmımda ilk seansta bitti ama makat kısmında 3 seans etti halen düşmüyor siğillerim yarın 4 olucak kriyoterapi görüyorum ve seans çok kısa sürüyor 30 saniye sıkıyorlar bitiriyorlar kısa değilmi süre ve kaç seans sürer genelde bilgisi olan varmı

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Benim tedavinin başında bağışıklık düşüşüne bağlı olarak çıkmıştı boynumda 4-5 tane. Bir seansta bitmişti. Yapan kişinin dediği ''bir tane siğil anası oluyor, o gidince diğerleri otomatik olarak yok oluyorlar'' olmuştu. Soğuk hava sıkarak yapmıştı işlemi, kendiliğinden kuruyup düşmüşlerdi. Bayağı miniktiler. Seans dediğiniz gibi çok kısa sürmüştü.
tarafından
bitmedi gitti kurtulamadım şu siğillerden
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Siğil tedavisinde siğilin düşmesi bölgeden bölgeye değişebilir. Genital bölgedeki siğiller daha çabuk düşer. Zaten kriyoterapi tedavisinde tek bir siğile 15-20 saniye işlem uygulanır. Kısa sıkılıp sıkılmamasıyla alakalı olan bir şey değildir. Ve fazla sıkılırsa kriyoterapi yapılan yerde yan etki yapabilir. Ne zaman geçip geçmeyeceği, seansların kaç seans süreceği senin bağışıklık sistemine bağlıdır.
tarafından
anladım teşekkür ederim
tarafından
Bende de tanıdan bir yıl sonra, ayak tabanında çıkan iki adet siğil ve makatta birkaç defa görünüp kriyoterapiyle kaybolan siğil çıkmıştı. Makatta etkili olan kriyoterapi ayak tabanında pek ise yaramıyordu. Verrutol ile ısrarlı ve dikkatli yaptığım uygulamalarla sonunda ayak tabanındaki sigillerden de kurtuldum. Bahsettiğim süreç yaklaşık bir yılı aldı.

Benim anladığım kadarıyla sağlık ve beslenmenize dikkat ederek ve moralinizi bozmayarak tedaviye devam etmeniz. Sonunda siz kazanıyorsunuz çünkü.

 Ayak tabanındaki siğilleri aylarca geçiremememi ben biraz tecrübesizliğime bağlıyorum. Verrutol bence bilinçli uygulandığında - ilk uygulamadan sonra her seferinde jiletle neredeyse siğile iyice yaklaşacak kadar ölü deriyi temizlemek bence çok mühim- gayet etkili.

Verrutol'ü anüste kullanamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Ancak daha önce de söylediğim gibi, geçeceğine inanın, telkinle bunu kendinize ara ara söyleyin, buna kafayı takıp moralinizi bozmayın, sağlıklı yaşamaya çalışın ve anüs bölgesine uygun olan tedaviye devam edin. Olacak :)
Hoş geldiniz, Hiv ve Aids sizelere sorularınızın diğer kullanıcılarımız tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
...